FanfareFans

De muziekacademie spreekt kinderen nu reeds vanaf het eerste leerjaar aan en dat vinden wij uitstekend. Graag willen we dit aanbod verruimen met initiatie en speels samenspelen op klein-koper-instrumenten, voor echte fanfarefans, dus!

Voor kinderen uit het tweede leerjaar bieden wij “Speeljaar 1” aan op zaterdag (tweewekelijks). Onder professionele begeleiding bereiden wij hen met een heuse P-trumpet (of P-cornet of P-flugelhorn) voor op de instrumentenkeuze die ze in de academie kunnen maken vanaf het derde leerjaar.

Tijdens het derde, vierde en vijfde leerjaar ondersteunen wij de kinderen die een klein koperinstrument bespelen aan de academie met een bijkomend uurtje (“Speeljaar 2”) leuk samenspelen (tweewekelijks op zaterdag). KMV De Leiezonen wil tevens garant staan voor een goed leerinstrument dat kan gehuurd worden.

Beide speeluren worden (be)geleid door een professionele muzikant die zelf trompet speelt. Het wordt zeker een leuke en leerrijke ervaring voor de kinderen, samen spelen met hun leeftijdsgenoten en vriendjes!

Speeluur FanfareFans
Voor wie? 2e, 3e en 4e leerjaar
Wanneer? telkens van 9u tot 10u
> 2e leerjaar: elke 1e en 3e zaterdag v/d maand; 

> 3e & 4e leerjaar: elke 2e en 4e zaterdag v/d maand
(gedurende het schooljaar)
Waar? De Coorengalm, Coornaertdreef 8, Desselgem
Prijs? € 75 (+ € 50 waarborg instrument)

INSCHRIJVEN


    Ik volgde reeds muziekinitiatie (Muziekkriebels) aan de Kunstacademie.