FanfareFans

NEEM DEEL AAN HET MUZIEKKAMP

In voorbereiding voor een nieuw jaar FanFareFans - onze opleiding klein koper - organiseren wij op 24-25-26 augustus een muziekkamp. Telkens van 13u30-16u30 verwelkomen we enthousiaste kinderen van het derde kleuter en het eerste en tweede leerjaar. Ze maken kennis met onze instrumenten, leren de eerste noten spelen … Kortom, we buzzen erop los.

Schrijf je kind alvast in via info@kmvdeleiezonen.be.

Kader:

Voor kinderen van 5 tot 8 jaar.

24-25-26 augustus van 13u30-16u30

in muzieklokaal De Coorengalm, Desselgem

€ 40 (Inclusief drankje & vieruurtje)

Inschrijven voor 15 augustus 2022

Onze jeugdwerking FanfareFans sluit aan op het aanbod van de muziekacademie. Daar kunnen kinderen vanaf het eerste leerjaar reeds terecht voor hun eerste stappen in de muzikale wereld.

Met FanfareFans willen we dit aanbod verruimen met initiatie en speels samenspelen op koperinstrumenten, meer specifiek de bugel, trompet en cornet.

Voor kinderen uit het tweede leerjaar bieden wij “Speeljaar 1” aan op zaterdag (tweewekelijks). Onder professionele begeleiding bereiden wij hen met een heuse P-trumpet (of P-cornet of P-flugelhorn) voor op de instrumentenkeuze die ze in de academie kunnen maken vanaf het derde leerjaar.

Tijdens het derde, vierde en vijfde leerjaar ondersteunen wij de kinderen die les volgen aan de muziekacademie en een klein koperinstrument bespelen. Zij kunnen tweewekelijks een bijkomend uurtje (“Speeljaar 2”) samen spelen onder begeleiding.

KMV De Leiezonen wil naast een leuke en leerrijke ervaring ook garant staan voor een goed leerinstrument dat kan gehuurd worden.

PRAKTISCHE INFO

Voor wie? 2e, 3e en 4e leerjaar

Wanneer? telkens van 9u tot 10u
> 2e leerjaar: elke 1e en 3e zaterdag v/d maand;
> 3e & 4e leerjaar: elke 2e en 4e zaterdag v/d maand
(gedurende het schooljaar)

Waar? De Coorengalm, Coornaertdreef 8, Desselgem

Prijs? € 75 (+ € 50 waarborg instrument)

Inschrijven? Dit kan tot eind september 2021 via info@kmvdeleiezonen.be