WMC 2022

Het Wereld Muziek Concours (WMC) wordt beschouwd als hét wereldkampioenschap van de blaasmuziek. Om de vier jaar verzamelen orkesten van over heel de wereld in het Nederlandse Kerkrade. Door de ganse coronapandemie werd de editie van 2021 uitgesteld naar 2022. Waardoor we nog gemotiveerder zijn om deel te nemen in eerste divisie fanfare, een unicum in het bestaan van onze fanfare!

Momenteel zijn we in volle voorbereiding. We werken hard aan het plichtwerk "Paradise Cave" en ons keuzewerk (tevens gecomponeerd voor ons orkest) "World of Wizards". Om goed opgewarmd te geraken voor deze 2 langere werken, brengen we "Walking with heroes".

Op zaterdag 23 juli 2022 om 19u15 spelen we als laatste in onze afdeling, in de schitterende Rodahal. We zullen daar onze uiterste best doen om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten, in een afdeling vol met fanfares van een zeer hoog niveau.


Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn, geven we op 20 juli een try-out concert in Lichtervelde. Dit samen met Stadsfanfaren Izegem, dat aantreedt in Concertafdeling tijdens WMC te Kerkrade (op 24 juli).

Later meer!