Op zaterdag 23 oktober 2021 om 20u vond, na afwezigheid in 2020 wegens Covid-19, terug ons ambassadeursconcert plaats in de kerk van Beveren-Leie. De titel van Cultureel Ambassadeur van Waregem dragen we sinds 2014, waarbij we ons dan ook graag tonen in volle concert opstelling.

Bij de voorgaande edities van Fanfare Ambassadors nodigden we telkens een bevriend fanfare orkest uit. Deze editie was het geen fanfare orkest, maar wel een kwintet die de instrumenten bevat die u terug kan vinden binnen een fanfareorkest. De muzikanten acteren onder de naam "Belgian Brass".

Belgian Brass wil muziek van alle tijden en genres brengen, en dit voor een zo ruim mogelijk publiek. Steeds op een artistiek verantwoorde manier en met topkwaliteit in het achterhoofd. Om dit te garanderen is het ensemble samengesteld uit eminente musici die allen een solistenplaats in diverse symfonische orkesten verworven hebben. Hierdoor kan Belgian Brass tot het uiterste gaan, zowel in de keuze van repertoire, als in het verleggen van grenzen qua virtuositeit en muzikaliteit.
Door een zeer ruim en variabel aanbod aan repertoire, en mede door het meer dan “speciaal” concept, wordt voor u het bijwonen van een Belgian Brass concert zonder twijfel een unieke en onvergetelijke ervaring!